20.11.2012

Joulu juoksee

Joulu on pelottavan lähellä ja tuntuu, ettei päässä riitä tila kaikille asioille joiden pitäisi olla järjestyksessä. Kauppaprojekti on siinä vaiheessa, että Paperilohikäärmeen avajaisten pitäisi olla sekä Tampereella että verkossa 2.1.2013. Facebook-ryhmä aukesi juuri ja kaupan blogi seuraa perässä parin viikon kuluttua.

Muutama simppeli joulukortti on valmistunut kaikesta huolimatta ja jokunen saattaa jopa vielä valmistua, ainakin värittelin tänään kuvia niitä varten. Löysin nimittäin varastosta useamman digin jotka ovat ostamisen jälkeen jääneet odottamaan parempia aikoja.


Leimasin Stampendousin joulutekstitaustaleiman Tarnished Brass Distress Stainilla ja sotkin reunoja samalla musteella. Puu ja teksti ovat Chocolate Baroquen ihanasta steampunk-joulusetistä. Embossasin ne Stampendousin Aged Gold -pulverilla.


Kokeilin saman setin rattaita Brushed Pewter Stainilla sinimustan Promarker-käsidesitaustan päälle. Kohokuvioitu alumiiniteippi on liimattu ensin paperille ja rullattu sitten Timpan jouluisen kansion kanssa. Sotkin teippiä jälkeenpäin hieman mustalla Promarkerilla ja hinkkasin pinnan lopuksi karhunkielellä. 

1 kommentti:

  1. Sinulla on hienoja kortteja! Mielenkiinnolla jään odottelemaan kauppasi avaamista,tsemppiä kovasti!

    VastaaPoista