1.3.2014

Sormenpäät pursuavat vaaleanpunaista

Tuli se aika, että on tullut tehtyä jotakin missä ei oikein ole tarpeeksi aineksia kaupan blogiin. Niinpä herätän tämänkin henkiin.

Vuodenvaihteen jälkeen sormistani on jotenkin tursunut ulos vaaleanpunaista ja pitsiä. Ensin se purskahti Millan ystävänpäivälahjaan. Se ei riittänyt, joten seuraavaksi koristelin Päpsylle ison puisen pyykkipojan.


Kiinnitin pohjalle ensin kuviopaperia multi-mediumilla ja sen päälle puuvillapitsiä samalla mömmöllä. Helpot spiraaliruusut on pyöritetty parista erisävyisestä vaaleanpunaisesta kartongista ja niiden päälle on suihkaistu hieman vaaleanpunaista helmiäistä. Kiinnitin höyhenet, helminauhan ja kukat ironisesti vaaleanpunaisella kuumaliimapistoolilla joka on ansainnut lisänimen "Baby Bornin ensimmäinen kuumaliimapyssy".Embossasin takapuolen kuviopaperiin pitsiä. Tämänkin puolen olisi kai voinut peittää hörsöllä mutta ajattelin, että jos pyykkipoikaa aikoo käyttää esimerkiksi muistilappu/postikorttitelineenä niin sitä on helpompi käsitellä jos ihan joka pinta ei pursua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti