20.5.2014

So shabby, so chic

Kävin viikonloppuna osallistumassa Emmon ja Elinan ihanille kursseille mutta onnettoman hitaana tekijänä molempien tuotosten viimeistely jäi kotitöiksi. Emmon Väriterapiaa-kurssin työ hakee vielä vähän muotoaan ja se tullee valmistuttuaan julkaistua kaupan blogin puolella mutta tämä Elinan Shabby Chic -kurssin tuotos sopii paremmin tänne.


Pohjana on Pion Designin ihana nuottipaperi jota vaalennettiin entisestään peppupyyhkeellä levitetyllä gessolla. Sinne tänne on luotu tekstuuria liukuesteverkon läpi levitetyllä kohopastalla

Alunperin kävin stanssattujen kuvioiden ja pohjapaperin reunat läpi Victorian Velvet -Distress Inkillä ja leimailin samalla musteella sinne tänne Dina Wakleyn tekstuurisetin tekstileimasimella mutta totesin sen olevan turhan voimakas ja päädyin levittämään reunoihin lisäksi hempeämpää vaaleanpunaista CHOXin Petalsilla ja pehmentämään väriä kerroksella gessoa. Myös Priman valmiit kukat saivat gessokerroksen niskaansa ennen kiinnittämistä. Kerrostin sekaisin valmiita kukkia ja burlappaperista käsinleikeltyjä kerroksia.

Käyttämäni stanssit olivat Sizzixin lukuunottamatta kotona lisäämiäni sulkia. Ne on leikattu Spellbindersin Feathers-setin stansseilla.

Tekstit on kirjoiteltu vaaleanpunaisella helmiäismusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti