21.7.2011

Vähän jotakin

Kesä on ollut askartelumielessä tuottamatonta. Hien virtaamisesta johtuvan saamattomuuden lisäksi olen ollut täysin uppoutunut uuden perheenjäsenemme, chinchillapoika Vallun, touhuihin ja tekemisiin. Vallu on oikea hurmuri. Hulivilipoika on kietonut minut täysin tassunsa ympärille.


Olimme viime viikolla viisi päivää Pärnussa ja paikallisesta helmikaupasta tarttui mukaan muutamia helmiä ja kasa metalliosia. Samalla kun laitoin ne pakkeihin iski pakottava tarve tehdä muutamat korvikset. Itse asiassa minulla oli pihdit ja leikkurit mukana myös reissussa ja pojat saivat nauraa kun innostuimme sielläkin väkertämään yhdelle illalle korvakorut. Kuvat niistä ovat valitettavasti siskoni kamerassa.
Noppakoruja pitäisi alkaa tehdä urakalla tulevaa Traconia varten. Varasimme ystäväni Emmin kanssa myyntipöydän taidekujalta tuotoksiamme varten.

Sisko kaipasi ristiäiskorttia pienelle tytölle eikä auttanut kuin ottaa Neopikot esille. Voi herranjestas värittäminen ja itseasiassa kaikki muukin oli olevinaan vaikeaa! Ei uskoisi, että kortteilussa voisi ruostua näin nopeasti.


Kuva on Adam Pescottin digi joita on myynnissä Cardmaking & Papercraftsin verkkokaupassa. Kannattaa käyttää search -toimintoa vaikkapa hakusanalla digi tai Bentley tai Adam Pescott. Halusin korttiin jonkinlaisen ristin ja kun riipusrasiastani ei löytynyt sopivaa, tein sen metallilangasta, helmistä ja perhospaljetista.

1 kommentti:

  1. huippuihana kortti!! tosi kauniit korvikset!! ja voi tuota pientä söpöläistä!! =)

    VastaaPoista