9.8.2011

Kaikenlaista lahjontaa

Minulta tilattiin lahjaksi turkoosi korusetti ja siihen sopiva kortti. Päädyin käyttämään koruissa turkoosia marmoria, lasihelmiä, villipitsiakaatteja ja enimmäkseen hopeoituja metalliosia. Pujottelin kaula- ja rannekorut vaijeriin ja väsäsin sitten vielä ylijääneistä helmistä ketjun kanssa pidemmän kaulakorun mukaan settiin.Kortiksi tein kirjakortin jonka sisälle korut sai sujauttaa. Sain vihdoin käytettyä Sizzixin Mini cage & bird -stanssejani jotka ovat lojuneet laatikossa jo jonkun aikaa odottamassa inspiraatiota. Paperi on Tim Holtzin Lost & Found -lehtiöstä.Oma kummipoikani ei saanut ihan yhtä huolella tehtyjä lahjoja. Kummitädille tuli ehkä mahdollisesti vähän kiire kortin kanssa ja kylään mentiin lopulta näin simppelin tuotoksen kanssa:


Minulta pyydettiin lahjaksi hihattomia paitoja ja näin loppukesästä ne alkoivat olla joka puolelta loppu. Löysin enää yksivärisiä ja päädyin sitten tuunailemaan yhtä ihan pikkuriikkisen VersaCraftien ja Inkadinkadon ja Fiskarsin leimasinten kanssa. Lopputulos oli kuulemma mieluisa. Olin tosin jo ennen kommenttia polleana sillä jotain tädin pitää olla tehnyt oikein aiempien lahjojen kanssa kun 13-vuotias muotitietoinen poika uskaltaa vielä pyytää vaatteita eikä vain rahaa niitä varten.


1 kommentti:

  1. tuo kummipojalle tehty monsteri-kortti on LOISTAVA!!!! tykkään valtavasti!! kaikki aikaansaannokset on kyllä ihania... =)

    VastaaPoista