18.11.2011

Vesileikkejä pääsisin pakoon

Minulta tilattiin illalla neljä pakettikorteiksi tulevaa tägiä täksi aamuksi. Tägi muotona huutaa usein muste- ja vesileikkejä eikä tämä kerta suinkaan ollut poikkeus. Tällaisia sitten väänsin yön pimeinä tunteina:


Tämän pohjalle suihkutin Fired Brick Distress Inkistä ja Copper Perfect Pearlsistä tehtyä suihketta. Kuivaamisen jälkeen debossasin tägiin joulupalloja. Seuraavaksi levitin koko pinnan päälle Crackle Accentia ja kaavin ylimääräiset pinnalta muovinpalalla. Tekniikka toimii paremmin Crackle Paintillä mutta omani sattui loppumaan juuri krititisessä vaiheessa. Täällä on hyvä tutoriaali. Lopulta lääpin kullan- ja kuparinvärisiä akryylimaaleja tägin reunoihin ja samalla Tag & Bookplate -stanssilla leikattuun kehykseen. Kuorrutin kehyksen ja tervehdyksen vielä kerroksella Crackle Accentia.


Simppelin tägin pohjaan on hierottu levittimellä Gathered Twigs- ja Walnut Stain -distressejä. Inkadinkadon peura on leimattu myös Walnut Stainilla. Lopuksi korostin poron alla olevia lumihiutaleita Glistening Snow Writerilla ja leimasin samalla aineella lisää lumihiutaleita Inkadinkadon leimasimella.


Tämän tägin pohjalle on ensin kerätty kostutetulta alustalta sekalaisia vihreitä Distressejä. Kuivatuksen jälkeen kävin koko pinnan läpi valkoisella Distress Stainilla (Apua, niitä on pakko saada lisää!). Leimasin valkoisella stainilla myös lumihiutaleita taustalle. Kuuset on leikattu Marianne Designin stanssilla ja kuorutettu Glistening Snow Writerilla.


Vaaleansininen pohja on ensin suihkittu Stormy Sky- ja Tumbled Glass Distressien ja Blue Patina Perfect Pearlsin seoksella. Sen päälle leimasin lumihiutaleita valkoisella Distress Stainilla Inkadinkadon leimasimella. Isoon hiutaleeseen leimasin ensin leimasimeen Inkadinkadon kiekuralla Chipped Sapphire distressillä, levitin päälle Tumbled Glassin ja leimasin vasta sitten paperille.


Levitin pohjalle Festive Berries Distress Inkiä suoraan tyynystä. Sen jälkeen leimasin taustaleiman liimalla ja levitin päälle You Do:n samettiglitteriä. Marjat on päällystetty samalla glitterillä ja niiden kaverina on kuviopaperista Sizzix Sizzlits Festive Greenery -stanssilla leikattuja lehtiä ja kiekuroita.


Kohokuvioin kuusen vihreälle helmiäiskartongille Papermanian minikansiolla ja korostin sitä Sakuran Stardust -kynällä. Turvallistakin turvallisemman tagin ainoa maininnan arvoinen saavutus on lienee kultamiksatiivilla hinkattu helmiäispaperi kultapaperina. En ole onnistunut tänä talvena löytämään hyvää kulta/hopeapaperia/kartonkia.

1 kommentti: