26.2.2012

Kun mies tulee tiettyyn ikään

Kun mies tulee tiettyyn ikään on aika ottaa asuntolaina. Tai ei se kai varsinaisesti mikään vaatimus ole mutta niin tuntuu käyvän yhdelle jos toisellekin. Tupaantuliaislahjat teekkaripiireissä ovat usein tarkoituksellisen isoja, painavia ja epäkäytännöllisiä. Tällä kertaa säälin ystäväämme ja väsäsin pienen, kevyen ja käyttökelpoisen lahjan mikäli se miellyttää lahjan saajan silmää riittävästi päästäkseen käyttöön.


Käytin pieneen kylttiin parimillistä puupahvia, grunge paperia, paksua tulostuspaperia ja jokusta Tim Holtzin stanssia. Kehyksen ja taustan leikkasin Baroquen ja Mini Baroquen avulla, rattaat Gadget Gearsilla ja Mini Gearsilla ja siivet Heart Wingsillä. Maalasin kappaleet Game Colorsin akryylimaaleilla. Kuorrutin lopuksi rattaat Crackle Accentilla ja siivet Rock Candy Distress Sticklesillä.

Näitä pitäisi tehdä enemmänkin mutta Baroque ei pohjana sovi kaikkien tyyliin. Pitäisi ostaa vaikkapa Ornamental ja Mini Ornamental niin saisi kehyksen muotoon vaihtelua. Kovin montaa muuta noin paksua materiaalia leikkaavaa kehystä en keksi. Saa vinkata!

3 kommenttia:

  1. Tää on kyllä tosi kiva. Vieläkin muistelen sitä sun ihanaa rintakorua joka oli leimaulutaivaassa.

    VastaaPoista
  2. Hieno idea ja loistavasti toteutettu:)

    VastaaPoista
  3. Upea, oletan, että tämä pääsee kyllä käyttöön!

    VastaaPoista