14.2.2012

Meksikolainen alku aika tico tico...

Ystävämme halusi järjestää puoliskolleen Meksiko -teemaiset synttärit. Päädyimme Emmin kanssa väkertämään pinatan pikkuveljineen ja vähän asusteita.


Tästä piti tulla alunperin pinata ja hattu oli tarkoitettu isomman puutteessa synttärisankarille. Pienestä pallosta tuli kuitenkin niin kova, että epäilimme hajoaako se. Emmi sovitti hattua pikkuiselle ja se istui siihen kuin nakutettu.

Seuraavan pallon kohdalla osasimme käýttää isompaa ilmapalloa, vähän vähemmän papekerroksia emmekä enää lisänneet liimaa jauholilluun. En tiedä missä paperimömmöaskartelutyhjiössä olen onnistunut elämään mutta tämä oli ensimmäinen kerta kuin tein mitään tämänsuuntaista.


Herra Hirmuisen Hidalgon sisään oli lastattu karkkia, pieniä muovisia likööripulloja ja vähän leikkureilla klipsuteltuja kukkasia ja käsiä. Se repesi oikein kivasti.

Hidalgon tyyliin myös vieraille oli viiksiä. Liimasimme grillitikkujen päälle nahasta leikattuja ja kartongilla vahvistettuja viiksiä. Siskoni Sanna huolehti vähemmistöstä ja teki vasenkätisiä versioita.


Viimeisenä vielä synttärikortti. Väritin KennyK:n hilpeän tequilamadon Copiceilla. Taustalla on DCWV:n paperi, Fiskarsin filminauhaleima ja muistaakseni Amalian onnittelutekstileima.


1 kommentti:

  1. sikamageita juttuja ootte tehneet, ihania värikkäitä aikaansaannoksia!! noi viikset on mainioita!!! =)
    ihanaa ystävänpäivää!!

    VastaaPoista