29.8.2012

M&M

Mieheni serkku meni viikonloppuna naimisiin ja tein Panun komennon mukaan "niin ison kortin, että se peittää koko paketin". Tämä oli ensimmäinen 8"*8" pohjalle tekemäni kokeilu ja täytyy sanoa, että tuskinpa tuo pohjapaketti kauaa pääsee kauhean kauaa homehtumaan kaapissa. Selvästi isompi formaatti sopii tämmöiselle isommalle persoonalle.

Lähtökohtana oli Mo Manningin aivan mielettömän kaunis digi. Tulostin sen akvarellipaperille ja väritin Distresseillä. Värejä oli käytössä niin monta, että niitä on turha luetella. Taustalle valkkasin muutaman My Minds Eyen paperin. En juuri muita käyttäisikään kun noita MME:n isoja lehtiöitä. Ainakin ne osuvat aina ensimmäisenä käteen ja muita tulee selattua vasta jos niistä ei löydy sopivaa.

Löysin sopivan värisen suodatinpaperiruusun varastoistani ja napsuttelin sen kaveriksi muutaman pienen kukan Fiskarsin ja Papermanian lävistäjillä. Lehdet on leikattu Marianne Designin ja Crealiesin stansseilla. Niihin ja papereiden reunoihin on lääpitty vähän valkoista maalia.

4 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis kortti!
    Iso kokokaan ei haittaa -herkkyyttä löytyy silti:)

    VastaaPoista
  2. Todella ihastuttava kortti!Tuo kuva on niiin kaunis ja upeasti väritetty.Liityin lukijaksesi:)

    VastaaPoista