3.9.2012

P*skarteluhaaste #152

Tämän viikon P*skiksen aiheena oli BINGO. Minun piti kaivaa jostain into väkertää kortti pienelle pojalle joka oli roikkunut tehtävien listalla jo vaikka kuinka pitkään. Poikainspis vaan ei taaskaan ollut tullakseen joten tarvittiin haaste tönäisemään minut liikkeelle.

  
Mo:n pelaava poika on ehkä vähän vanhempi kuin yhdeksän mutta se sopi toivottuun teemaan. Väritin sen copiceilla. Lisäksi toivottiin Angry Birdsejä joista sain hetkeksi pienen päänsäryn. Lopulta ostin Tiimarista tarroja ja leikkelin niistä valkoiset reunat pois pikkusaksilla kieli keskellä suuta. Kirjaimia ja numeroa on korostettu kirkasglitterisellä Gelly Rollilla vaikkei sitä kuvassa näykään.


Isommat vihaisiksi linnuiksi harvinaisen virnistelevät otukset pääsivät sisäsivulle. Kortissa ovat bingorivit 3D-tarra-ressaus-kuvioleikkuri ja harmaa-kuvioleikkuri-timantti sekä bonuksena keltainen tähtiklemmari.

4 kommenttia:

 1. Hieno on!:) Angry birdsejä on nykyään sitten kaikkialla... Ei tämä täti ymmärrä.;) Ennen vanhaan pelattiin Tetristä, muttei sitä pitänyt tuolla lailla fanittaa. Toisaalta ei kai palikoista synny mitään niin hyviä fanituksen kohteita kuin linnuista?

  VastaaPoista
 2. En ymmärrä minäkään :D Olisivat edes hienoja mutta kun ne ovat vähän tuollaisia tympeitä möykkyjä. Älä unohda Pacmania! Aaveita voi aina fanittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, totta.=) Pacman on hieno. Kokeilin Angry Birdsiä Facebookissa, kun se on sielläkin. Ihan ok pelinä, muttei mitenkään ainutkertainen elämys.

   Poista
 3. Hei!
  Miten suhun saisi sähköpostitse yhteyden, olisi pienesti asiaa enkä ihan kehtoo näin blogissa puhua. :)

  VastaaPoista