15.9.2012

Syvälle sydämeen sattuu

Tänään oli yksi niistä ikävistä päivistä joilta ei valitettavasti voi välttyä. Tätini mies laskettiin haudan lepoon ystävien, sukulaisten ja tietysti niiden kaikkein rakkaimpien läsnäollessa. Surukorttini kävisi rippikortistakin, se jäi sen verran vaaleasävyiseksi kun en jostain syystä käyttänyt ollenkaan värillistä tai kuviollista paperia pohjalla. Toivotaan, että siinä ja alttarivaatteissa nähty vihreä väri on todella toivon ja iänkaikkisen elämän väri.Leimasin taustalle Stampendousin kukkakehyksen. Väritin sen ensin Copiceilla mutta lisäsin päälle pinkkiä, valkoista ja kiivinväristä Perfect Pearlsia jota sain kukkiin eloa. Keskustoihin liimasin vielä epämääräisen määrän mikrohelmiä.

Risti on stanssattu Sizzixin stanssilla jossain muinaisessa askartelutapaamisessa. Jokaisen sakaran päähän kuuluisi pallot mutta yksi oli stanssautunut vain puoliksi joten leikkasin kaikki pois. Päällystin kuvion alumiiniteipillä jonka käsittelin Timpan ohjeiden mukaisesti alkoholimusteilla ja teräsvillalla.

Perhonen on stanssattu akryylilevystä. Päällystin sen kirkkaalla embossausjauheella, tiputin kuumana Diamond Dustiin, rapsuttelin irtonaiset hileet pois ja toistin prosessin muutaman kerran. Lopulta tipautin päälle suoraan pullosta alkoholimustetta.

1 kommentti: