1.10.2011

Alla luumupuun

Juoksin eräänä iltana Siwaan juuri ennen sulkemista, n. 22::50 ja juuri silloinhan oli se hetki kun sen hätäisen maidon lisäksi kannatti jäädä hiplaamaan Ykkösbonustarjouksessa olevia lankoja. Myyjä varmasti arvosti. Kaappasin yhtäkaikki mukaani viisi kerää Novitan Puroa. En ole oikein innostunut aiemmista väreistä, niihin on aina tungettu sekaan joku omituinen raita. Uusissa kerissä on käytetty lähinnä yhden värin sävyjä ja niistä muutamakin väri jäi kutkuttamaan takaraivoon. 


 Luumupuu näytti ihan Emmiltä joten neuloin siitä kaulahuivin simppelillä feather & fan -kuviolla ja Fern Glade -myssyn. Kaulahuivi valmistui kolmestä kerästä (150g) seiskan puikoilla. Ohjeessa pienempään myssyyn meni n. 70g viitosen puikoilla.


Myssyn malli ei ehkä ole ihan parhaimmillaan tällä langalla. Löyhäkierteisyys ja värinvaihto peittävät kaunista pitsikuviota minun makuuni turhan paljon. Ohje oli kiva, helppo ja kuitenkin riittävän mielenkiintoinen joten saatan kokeilla sitä uudelleen jostakin muusta langasta.

Vielä pitäisi virkata kukkanen jäljelle jääneestä nyttysestä. Virkkasin jo yhden mutta siitä tuli aivan liian suuri Emmin pikkuruiseen päähän.

1 kommentti: