5.10.2011

Lunta saa, lunta saa tuiskuttaa

Koukussa Kortteihin -haasteessa ei saanut käyttää kukkia. Pienen ihmisen pää meni kiellosta hetkeksi aivan lukkoon. Alkujärkytyksen jälkeen syntyi varsin lumihiutaleinen joulukortti.


Stanssasin kontaktimuovista lumihiutalemaskit ja suihkuttelin niiden päälle valkoista Glimmer Mistiä, sen ja Tumbled Glass Distress Inkin seosta ja tipauttelinpa edellä mainittua muutaman tipan päälle suoraan pipetistäkin. Reunat kävin kuivana läpi Chipped Sapphire Distressillä jonka päälle hieroin Deko-snowta. Fiskarsin ja Artemion leikkureilla napsutellut lumihiutaleet on suihkittu samoilla suihkeilla.

Inkadinkadon lumiukko sai vähän väriä Neopikoista. Suihkautin myös siihen Glimmer Mistiä ja tajusin vasta sekunnin murto-osan sen jälkeen, että olin leimannut kuvan Mementolla. Onneksi se levisi niin vähän, että kuvan saattoi vielä käyttää.

Viimeisenä hyödynsin Sannan mahti-ideaa ja napsuttelin tekstit Dymolla Core'dinationsille ja näytin niille sen verran hiomapaperia, että sain valkoisen tekstin esiin. Ei varmasti ole viimeinen kerta kun tulee hyödynnettyä tätä ideaa. Suorastaan nerokasta!

3 kommenttia: