10.10.2011

Roinks-Däng-Poks

StampArticin Artsy Team haastoi tekemään jotakin mahdollisimman steampunkia ja artsya. En nyt tiedä kuinka paljon jälkimmäistä kortissani on mutta osallistun sillä yhtäkaikki.


Maalasin Timpan stansseilla leikattuja rattaita erivärisillä metallisävyisillä akryylimaaleilla. Käytössä olivat Silver, Chainmail, Tinny Tin ja Brassy Brass. Viimeistelin reunat mustalla maalilla ja kuorrutin pahvirattaat vielä Crackle Accentsilla. Kutistemuoviversiosta jätin viimeisen vaiheen välistä.

Rattaat saivat seurakseen kuparisia kukkasia ja alkoholimusteilla värjättyjä mitälie prikkoja ja akryylipisaroita. Leikkelin kukat ja lehdet Artemion, X-cutin ja Nellie Snellen leikkureilla ohuesta kuparilevystä ja poltin ne kynttilässä ennen muotoilua ja kokoamista. Pidän ihan hirmuisesti tuosta efektistä. Paperikukkaan sotkin Dusty Concord ja Vintage Photo Distressejä ja kuparinväristä Perfect Pearlsia.

Taustapaperin värjäsin ensin Dusty Concordin ja Milled Lavenderin kanssa märkänä, kohokuvioin Cuttlebugin kansiolla ja hinkkasin kevyesti Vintage Photoa päälle.


Sirkoilla kiinnitetty teräspannan pätkä sai väriä Adirondackin alkoholimusteista. Käytin värejä Eggplant ja Espresso.

Tein ennen korttia samanhenkisen sydämen Fimosta. En kuitenkaan päätynyt lisäämään sitä korttiin vaan siitä taitaa tulla rintakoru. Pitää vielä päättää laitanko vain suoraan neulan taakse vai sopisiko sinne vähän pitsiä pohjalle.


Sydän on muovailtu mustasta Fimosta jonka värjäsin Fimolle tarkoitetulla jauhevärillä hopeiseksi ja lääpin sitten kostealla liinalla paiston jälkeen osan jauheesta pois ennen lakkausta. Pieni kupariruusu on värjätty Adirondackin värillä Stream.

5 kommenttia: