10.10.2011

Kohtalokasta

Pimenevinä iltoina ei kannattaisi luottaa kalpeisiin, sinitukkaisiin miehiin. Varsinkaan jos niillä on epämuodostuneet kädet ja ympärillä lentelee lepakoita.

Niinpä niin. Ei koskaan pitäisi mennä sanomaan mitään. Rouva Hotti nielee nyt joskus suustaan kuullut sanat "Onneksi ei tarvitse enää koskaan tehdä yhtään ATC-korttia, ne niin ei ole mun juttuni!" ja julkaisee Koukussa Kortteihin K-18 haasteen Pimenevät illat -dt-työn. Tosin ei se vieläkään tee ATC:stä minun "juttuani". 


Käytin taustaan kahta kuvaa The Graphics Fairylta, lepakkotaustaa ja Nocturnes -tekstiä. Siivosin tekstiä vähän ja liitin sen taustan päälle ennen tulostamista, samoin kuin piirtämäni kuvan. Väritin parin Copiceilla, Neopikoilla ja taisipa sinne mennä Gelly Rolliakin sekaan. Lisäsin reunoille mustaa mustetta ja Priman leimalla leimattua pitsiä. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä pääsin käyttämään lempparitekstileimasintani. Love Bites.

Kortti on vapaana vaihtoon.

2 kommenttia:

  1. Hi! Just popping in to say hello :-) and to thank you for becoming a follower of my blog. I would love to follow you back, since you are so very creative and I love your drawings, but I don't see a follower list?? Maybe you could let me know, so that I can join you ;-) Have a great day, greetz from the Netherlands, Ira

    VastaaPoista
  2. Here I am again, and now I'm able to follow you :-) In google I couldn't see the follower list, but in Firefox everything was ok :-) Thanks for your comment on my blog, loved reading it. Have a great evening, bye bye, Ira

    VastaaPoista