27.9.2011

Erilaisia harjoituksia

Tuli askartelujuttujen lomassa juteltua Zirkonellan kanssa kynsistä tässä päivänä eräänä ja päädyin ostamaan häneltä muutaman kynsienleimailulevyn. Ne kolahtivat postiluukusta tänään ja pakkohan niitä oli päästä heti kokeilemaan.

Olen kynsieni kanssa aivan toivoton. Ne ovat luonnostaan lohkeilevat ja liuskoittuvat. Askartelijana sitä tuppaa olemaan jatkuvasti kynsinensä törkkimässä, rapsuttamassa tai nyppimässä jotakin joka ei yhtään helpota tilannetta. Samasta syystä yksikään lakka ei pysy hyvänä kahta päivää kauempaa, oli se kuinka laadukas ja kehuttu tahansa.Vaikka minulla ei ole kauniita, pitkiä  ja hyvinhoidettuja kynsiä tykkään silti aika-ajoin laittaa niitä ja kuvitella hetken olevani nainen. Harjoitusta se tosin vaatii, sotken aina puoli sormea touhutessani.

Kokeiluun pääsi tällä kertaa kolme eri levyä, BM20, BM-218 ja BM-225.  Lakkasin pohjan Dependin hopeisella lakalla (223) ja leimasin päälle Snowchrystalin tummanvioletilla (445).Kiinnittelin strassit ensimmäistä kertaa pinsettien sijaan Maijun opeilla ja se oli juuri niin näppärää kuin luvattiinkin.

3 kommenttia:

 1. hih--minäkin tilasin ja kokeilin--leimaaminen oli vaikeaa--ja minun käteni niin vanhat--mutta tein pensselin avulla ja kokeilu jatkuu--
  Hyvältähän nämä sinun kyntesi näyttävät--ja kätesi niin sileiltä--

  VastaaPoista
 2. Hei... nämä sun kynnet on upeat. Tuo timanttivinkki on todella toimiva ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavat Elina, siitä se lähtee :)

  VastaaPoista