6.9.2011

Noppia siellä ja noppia täällä

Viime viikot ovat menneet ommellessa ja noppia poraillessa. Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestettiin viime viikonloppuna ja olimme ystäväni Emmin kanssa taidekujalla myymässä tuotoksiamme. Koska noppakorut ovat yksinkertaisuudessaan tylsää blogattavaa, on blogi jäänyt huomiota vaille.


Ommeltavana oli lähinnä yksi cosplay-asu josta julkaisen kuvan kun sellaisen saan. Sen lisäksi väkersin myyntiin kokeilumielessä muutaman rannekkeen. Näistä tykkäsivät sekä minä että muut joten niitä tullee tehtyä tulevaisuudessakin. Unohdin kuvaamisen autuaasti ja räpsin otoksia juuri ennen Traconin ovien aukeamista naapuripöydällämme. Muutamasta ei valitettavasti saanut mitään selvää.Ensimmäiseen käytin pitsikauluksia joita pelastin joskus pussillisen mummun varastoista. Ylemmästä kuvasta näkyy kiinnityssysteemi, napit ja nauhoilla kiinnitetyt pienet hiuslenkit. Taisin tehdä kaikki niin, että napit olivat keskenään erilaisia.


Tähän leikkasin häkin Tim Holtz Alterations Movers & shapers mini cage -stanssilla millin vahvuisesta valkoisesta polystyreenistä jonka sitten maalasin hopeisella akryylimaalilla ja mustalla ja halkeilevalla hopeisella kynsilakalla. Lopulta lakkasin häkin suihkutettavalla askartelulakalla ja porasin miniatyyriporalla reikiä helmikoristeita ja kiinnistystä varten.


2 kommenttia: