29.9.2011

Koukuussa kortteihin -haaste #40

Koukussa Kortteihin -haasteen ohje tällä kertaa oli käyttää vähintään kolmea leimasinta. Innostuin pitkästä, pitkästä aikaa osallistumaan ja touhutessani mietin pääni puhki, että miksi inspiraatio on ollut täysin kateissa viime aikoina. Oli mielettömän kivaa leikkiä musteilla.

Tein ensin rosetin kauan himoitsemallani Timpan rosettistanssilla. Lopputulos oli yllätyksekseni pienempi kuin olin kuvitellut. Väsäilin rosetin koristeeksi pikkuruusuja My Minds Eyen nuottipaperista ja stanssasin Fanciful Flight -siivet huurrevalkoisesta kutistemuovista. Koko koriste sai reunakäsittelyn Vintage Photo Distressillä. Vaikka rosetissa näyttää lukevan cake flight joka olisi toki mielenkiintoinen konsepti siinä oikeasti lukee take flight.

Embossasin perhosobservatorion Versamarkilla ja kirkkaalla kohojauheella. Leiman päälle levitin musteenlevittimellä Rusty Hinge ja Crushed Olive Distressejä. Jälki oli mieleeni vähän turhan siloinen joten pyyhkäisin ensin siveltimellä musteen päälle Kiwi Perfect Pearlsiä ja roiskin sormilla vettä perään. Tagin kuivuttua kävin reunat läpi Vintage Photolla.

Lopulta maskasin embossatun kuvan ja leimasin Vintage Sepia VersaFinellä viivataustan ja perhosia sinne tänne. Viivataustaa lukuunottamatta kaikki käytetyt leimat ovat PaperArtsyn.

1 kommentti:

  1. Kakkua! Ja tuo perhosobservatorio on ehkä hienoin leima ikinä.

    VastaaPoista