15.9.2011

Haikaran tekosia

Tuntuu, että vauvoja on putkahdellut maailmaan tavallista tiheämmin, ainakin siihen tahtiin vauvakortteja kysellään. Minulla on edelleen vähän huonosti tarpeita näihin. Osittain siksi, että rehellisesti monet vauvaleimat ovat auttamattoman rumia tai kliseisiä tai muten vain tylsiä tai niin ainakin tunnun itselleni selittävän. Ehkä se on osittain vauvakuumeelle antautumiselta puolustautumista?


Simppeli tekstikortti on kerrostettu tarrapaloilla. Olen pariinkin otteeseen nauranut kun on ollut tarve kohottaa jotain tällaista isompaa kuviota ja minulla on vain pikkiriikkisiä tarratyynyjä joita saa laittaa parikymmentä tuollaiseen ympyrään. Pitäisi joku kerta muistaa ostaa isompia.Ostin Mo Manningin ihanan kastepoikadigin näitä kortteja varten. Ylemmässä on taustalla DCWV:n paperi ja alemmassa Tiimarin kuultopaperi. You Do oli juuri sopivasti julkaissut edullisen vauva-aiheisen tekstileimasetin joka osui käteeni Papruksessa. Saatavissa on myös hääaiheinen setti ja lisääkin on kuulemma luvassa myöhemmin. Vauvasetissä ainakin oli kivasti yhdisteltäviä leimoja joten odotan ihan positiivisella mielellä tulevia.


Vähän erilaisessa vauvakortissa on taustalla My Mind's Eyen Lost & Found -kokoelman paperit. Kukista pitää mainita sen verran, että löysin stanssin jonka kukkanen täydentää loistavasti ikisuosikkiani Tattered Florals -stanssia nimittäin Sizzix Originals Frame & Sculpted Flower


Mo Manningin Baby Fairy Flora on ollut ostoslistalla jo pitkään. Neopikojeni beige lopahti juuri ennen tämän värittämistä ja aloitin siirtymän Copicceihin hankkimalla sen tilalle muutaman copicin ihonvärisävyn. Nyt pitää vielä opetella katsomaan niitä tai keksiä eri sävyjä. Nyt ostamillani tulee paljon pinkimpi iho kuin mitä olen Neopikoilla tottunut värittämään.

Uteliaisuuttani kyselisin mitä värejä te muut käytätte ihon värittämiseen? Saa vastata toki muistakin väreistä kuin Copiceista.

3 kommenttia:

  1. Ihoon käytän eniten sävyjä E50 Egg Shell ja E51 Milky White. (Mitenniin teen kalpeita keltanaamoja...) E00 Skin White on makuuni turhan pinkki ja käytän sitä enemmän poskipäiden ja muiden punertavampien paikkojen korostamiseen. E33 Sand on käytössä sitten tummempien ihonsävyjen aikaansaamiseen, mutta täytyy myöntää, että kaipaisin lisää ihonsävyjä valikoimaani.

    VastaaPoista
  2. Suloisia vauvakortteja!!
    Tunnustus blogillesi täällä

    VastaaPoista