23.9.2011

Omnomnom

Ystäväni täytti 32 vuotta ja järjesti bileet aika lyhyellä varoitusajalla. Kuten olen aiemminkin valittanut, miehille on aivan mahdotonta keksiä lahjoja ja vilkaisu rahapussiin asetti vielä omat haasteensa. Hetken kaivelu internetin ihmemaassa ja toinen hetki lankapusseissa johti pieneen virkattuun Pinky-pehmoon. 


Käytin Ms Premise-Conclusionin ohjetta sen verran soveltaen, että lisäsin silmät neulahuovuttamalla virkkaamisen sijaan. Lanka oli joku muinainen Novitan puuvilla-viskoosisekoite jonka vyöte on kadonnut vuosien saatossa. Käytin 2,5 mm koukkua.


Taittelin rasian pohjan mustasta kartongista ja vähän matalamman kannen DCWV:n kuviopaperista. Kävin sivut läpi mustalla Distress Inkillä ja lisäsin Pacmanille pisteitä syötäväksi Sakuran valkoisella Shouffle -kynällä. Nimensä mukaisesti kynän jälki kohoaa hieman paperin pinnasta kuivuttuaan. Pidän efektistä ja Gelly Rollia hieman peittävämmästä jäljestä ja olen aivan koukussa kynään. Ainoa huono puoli on, että muste aluksi kirkasta joten sen näkeminen kirjoittaessa on joillakin papereilla vähän hankalaa.


Rusettiin kiinnitetty Pacman -kännykoru ja pienet haamut on leikattu mustasta kutistemuovista ja väritetty puuväreillä. En ajatellut aivan loppuun saakka yhdistelmää ja päädyin lopulta lakkaamaan väritetyt puolet.

Kirjaimet on stanssattu Tim Holtz Alteration Vintage Market Decorative Strip -stanssilla ja kiinnitetty 3D-tarrapaloilla.

2 kommenttia:

  1. Aivan loistava oivallus lahjaksi! Mitä vastaanottaja tykkäsi?

    VastaaPoista
  2. Se on sen verran hassu poika, että tykkäsihän se.

    VastaaPoista