16.5.2011

Samoista materiaaleista 3/4

Kirsi lähetti Svetan ringin kolmannet materiaalit. Ihanan värikkäässä kuoressa oli vekkuli peikko tikkarinsa kanssa. Kuva sanoi suoraan, että haluaa tulla väritetyksi disstresseillä. Ajattelin, että olisi hyvä idea väittää sille vastaan ja kaivoin tussit esiin. Ensimmäinen yritys lensi roskakoriin. Toinen meni parin päivän kuluttua perässä. Lopulta annoin sille periksi ja otin siveltimeen vähemmän siroon käteeni.


Se on hassua kuinka selvästi tietyt kuvat yhdistyvät päässä tiettyyn väritystapaan. Pammun tavoin tuppaan ajattelemaan Doodleja ja muita sentyylisiä selkeinä tussitapauksina, samoin kuin The Greeting Farmin hahmoja ja KennyK:n kuvia. Olen aivan lääpälläni Mintun distresseillä väritettyihin Kennyihin mutten osaa itse yhdistää niitä kahta.

Takaisin materiaaleihin ja korttiin. Koivupaperin toinen puoli oli vihreäpilkullinen ja kävi tällä kertaa paremmin tarpeisiini. Pikkutilpehööristä jäi käyttämättä aika paljon. Lisäsin omistani korttipohjan ja tekstin.


Minnamanna lähettää ringin viimeiset materiaalit ja epäilenpä niiden kolahtavan postiluukusta muutaman tunnin sisällä.

1 kommentti:

  1. Voi miten hauskan näköisen kortin olet materiaaleista saanut aikaan. :) Kiva idea käyttää tuo vihreä kukkapaperi noin.Ja naru kukan keskustana on piste i:n päälle.

    VastaaPoista