27.5.2011

Ylioppineille

Minua hätyyteltiin tekemään pikaisesti ylioppilaskortteja eikä siinä auttanut muu kuin tarttua tuumasta toimeen. Päätin aloittaessani olla tasapuolinen tyttöjen ja poikien välillä mutta toisin taas kävi. Naisten kortit vain ovat niin paljon helpompia! Ainoat pojille suunnatut aikaansaannokset olivat nämä shekit tai setelit syövät kirjekuorikortit.
Jälkimmäisessä käytin minulle täysin uusia koristeita, Doodlebugin dotletseja. Innoistuin noista nepparin näköisistä pikkukavereista ihan hirveästi ja harmittelen, kun tilasin vain pienet pussit turkooseja ja valkoisia kokeeksi. Toivotaan, että näitä saa myöhemminkin.

Ystäväni Emmi oli pelastava enkeli ja piirsi minulle yo-kuvia. Ensimmäisestä syntyi kortti BINGO!-haasteeseen numero 12. Rivini oli helmiäinen-perhonen-krakleerattu. Isompi perhonen on stanssattu Marianne Design -stanssilla helmiäiskartongista ja pienempi, Alterations -stanssilla leikattu on maalattu kirkkaalla Distress Crackle Paintillä. Testailin myös kauan odottamaani Martha Stewartin nuuttauslautaa ja taittelin kortille kuoren samasta My Minds Eyen taustapaperista.


Toinen kuva sopii molemmille sukupuolille, mutta senkin ensimmäinen versiosta tuli tyttömäinen. Osallistun tällä pinkillä tuotoksella Sketch Saturday -haasteeseen numero 156. Käänsin luonnosta 90 astetta myötäpäivään.


Viimeisenä vielä yksi herkkä kirjekuorikortti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti