8.6.2011

Askarteluhulinoiden 2. haaste

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, Askarteluhulinoiden toisen haasteen aihe on "Yllätys ystävälle". Olemme dt-tiimissä vissiin vähän turhankin innokkaita koruilijoita, koska meitä jouduttiin toppuuttelemaan ja pitämään pääpaino paperiaskartelussa. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Leimailin ensin riipuksen 1"*3" akvarellipaperinpalaselle Worn Lipstick ja Tattered Rose -distresseillä ja mustalla Archival Inkillä. Sitten porasin 1mm reiän Memory Framen pohjaan ja sujautin reikään korupiikin ennen kuin lisäsin kuvan lasien kanssa kehykseen.


Riipuksen jälkeen oli helmien vuoro. Leikkasin pidempiä helmiä varten leveimmillään kolmesenttisen ja n. 25 cm pitkän suikaleen samasta paperista. Sudin suikaleiden reunat Worn Lipstick -distressillä ja pyöritin suikaleista helmiä ohuen sukkapuikon ympärille. Lyhyemmän helmen suikaleen leveys oli 1,5 cm ja pyöritin sen suoraan korupiikin ympärille.

Käytin Glossy Accentia liimana helmen välissä mutta yhden epäonnistuneen kokeilun jälkeen päätin käyttää helmien päällä decoupage -lakkaa glossyn sijaan. Se kuivui nopeammin ja oli helpompi levitettävä.

Kolmas haaste julkaistaan tänään joten käykäähän ryhmässä kurkkimassa mitä ilta tuo tullessaan!

1 kommentti: