12.6.2011

Askarteluhulinoiden viimeinen nimikkotunti: Kivan Tähäre

"Kivan Tähäre on Kauhajoen keskustassa sijaitseva askartelutarvikeliike, joka on avattu lokakuussa 2010. Helmikuussa 2011 avasimme myös nettiputiikin. Valikoimistamme löydät tuotteita kaikenlaiseen askarteluun, skräppäykseen, korttiaskarteluun, tildailuun ja moneen muuhun. Valikoimamme kasvaa koko ajan!
Liikkeessämme järjestetään myös erilaisia kursseja, joita on saatavilla myös tilauksesta." 

Dt-paketissa oli aivan ihania ja minulle uusia ruotsalaisen Pion Designin papereita, ruskea ja valkoinen korttipohja ja kaksi nauhaa.


Trimmailin ruskeaa neliöpohjaa hieman ja tein siitä yhden mallisen porraskortin. 


Koristeeksi stanssasin kukkia ja kiekuroita. Käytin kukkiin Tim Holtz Alterations Tattered Florals -stanssia, Magnolia Doohickeys Peony Petals -stanssia ja X-cutin pientä retrokukkaleikkuria. Lehdiksi leikkelin kappaleita pioniaihioista. Kiekurat on leikattu Sizzix Sizzlits Decorative Flourishes -setin stansseilla. Alareunan koristesuikale on leikattu X-cutin boordileikkurilla.

Kävin kukkien ja papereiden reunat läpi Dusty Concord Distress Inkillä. Leikkasin keskiosan taustana olevan tagin kuviopaperista ja korostin sitä vähän kimalleliimalla. Kiitos on leimattu ilman kikkailuja.


Valkoiselle pohjalle syntyi simppelimpi kortti. Leikkasin perhosia kuviopapereista Tim Holtz Alteration Movers & Shapers Butterflies -stansseilla ja kävin niiden reunat reilusti läpi Vintage Photo Distress Inkillä. Sen jälkeen leimasin osan siipiin saippuakuplia Versamarkilla ja embossasin ne valkoisella kohopulverilla.

Lollipop-kukkanen syntyi kuviopapereista stanssatuista ympyröistä joiden reunat ressasin reilusti. Kukan keskellä on Glossy Accentilla kuorrutettu paperinappi. Leikkasin pienet liput irti kuviopaperista ja keräsin rohkeutta kirjoittaa tekstit niihin käsin.


2 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita! Ja täytyy myöntää, että olen monasti ihaillut tuota Timpan kukka stanssia, millä olet tuon ison kukan tehnyt, mutta sinun kukkasi on ehdottomasti kaunein mitä olen nähnyt sillä tehdyn. Todella kauniita, ja taidolla tehtyjä kortteja, wau.

    VastaaPoista
  2. Se on niin monipuolinen stanssi, etten tiedä mitä tekisin ilman sitä :D Käytän sitä varmasti 95% kaikista tekemistäni kukkasista.

    VastaaPoista