10.6.2011

Askarteluhulinoiden 3. haaste

Askarteluhulinoiden kolmas haaste on nimeltään "Kukkia käsistä". Minä lähdin ehkä vähän ennalta-arvattavalle linjalle ja rakentelin kukkaoksan. Tein ruusuja Tim Holtz Alterations Tattered Florals -stanssin kukista jotka saivat pohjalleen Crealies -lehtiä.Suihkutin kukat Distress Ink Stormy Sky ja Perfect Pearls Blue Patina -seoksella. Lisäsin valmiisiin ruusuihin vielä hieman kirkasta kimalletta joka näkyy kuvassa huonosti. Lehdet leikkasin satiinipintaisesta kartongista.

Koska en ole antanut teille vielä koskaan mitään, ajattelin arpoa tämän koristeen yhdessä edellisen haasteen kaulakorun kanssa kaikkien kommentoijien kesken su 12.6. klo 23:59. Jos haluat kommentoida muttet missään nimessä halua osallistua arvontaan, mainitsethan sen kommentissasi.

19 kommenttia:

 1. Ihana koriste! ja ilman muuta mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnoissa tietty :) Sininen on mun lempiväri ja tää olis aivan ihana palkinto :)

  VastaaPoista
 3. kaunis :) juu mukana myös!

  VastaaPoista
 4. Anonymous, joku nimitieto kommenttiin arvonnan helpottamiseksi olisi kiva.

  VastaaPoista
 5. Onpas todella kaunis kukka! Ja kyllä tuollaisen korunkin mieluusti kaulaani pistäisin. Joten ilman muuta tahdon mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 6. Upea! ihastelinkin tätä jo fb:ssäkin. :))

  VastaaPoista
 7. Wau! Siis upea kukkakoriste :). Arvonnassa mukana! T. Tiina K-P

  VastaaPoista
 8. Ihana kukkakoriste...tietysti mukana arvonnassa...

  VastaaPoista
 9. Arvonnassa mukana tietty!Ihan mahtava kukkaoksa .Ittekkin väännän kovasti kukkia..Tuo TH stanssi olisi saatava..

  VastaaPoista
 10. Kaunis on ruusu. Pidän todella paljon muuten ylipäätään siitä, että sinä harvemmin teet mitään kovin symmetristä. Jotenkin paljon rennompaa ja yllätyksellisempää näin. :)

  Ja noita edellisen postauksen kaulakorujuttuhärdelleitä olen muistini mukaan kuolaillut aiemminkin. Pitää joskus yrittää minunkin saada niitä käsiini. Oli puhetta, että niitä jostain taisi saada ihan kullanvärisenä tai patinoituneena kultana myös?

  VastaaPoista
 11. Nää, symmetrisyys on yliarvostettua. Muistin väärin nuo värit, kullanvärisinä näitä kehyksiä ei ole. Tässä käytetyn "polished cromen" lisäksi värivalikoimassa on Antique Copper ja Black Patina mutta tuo kupari käynee sinulle. Tämän 1"*3" koon lisäksi niitä on myös 2"*2" ja 1,5"*1,5" neliöinä.

  VastaaPoista
 12. Aijoo ja 1"*1" neliöinä joissa on ripustuslenkit kaksin puolin. Niistä voi siis tehdä esimerkiksi rannekorun.

  VastaaPoista