11.6.2011

Askarteluhulinoiden kolmas nimikkotunti: Anun Putiikit

Anun Putiikit myy askartelutarvikkeiden lisäksi Aasia-henkisiä koristetuotteita verkossa ja myymälässään Kangasalla. Anun valikoimiin kuuluu mm. ihanat Cavallini -tuotteet.

Dt-paketti sisälsi Cavallinin kansion, nauhoja, tagin ja ruuvipäisiä haaraniittejä. Saimme ohjeeksi käyttää vähintään kolmea tuotteista samassa työssä.


Vähän teki pahaa silputa tuo ihana kansio mutta siihen lopulta päädyin. Taittelin Graphic 45:n Steampunk: Fantasy Florals -paperista Maze-kirjasen ja liimasin kaksinkertaiseksi taitellut kansion kappaleet sen kansiksi. Koristeiksi kansi sai saman G45 sarjan Time Warp-paperista leikatun neidin, kellonrattaita, haaraniittejä, metalliruusuja ja metallitagin.


Sisäpuolelle jätin pari sivua auki yläreunoistaan ja sujautin niihin chipboard -tagit. Kohokuvioin tagit Cuttlebugin Clockworks -kansiolla ja värjäsin ne keltaisella, punaisella ja pronssinhohtoisella metallic rub onilla. Osaan sivuista liimasin Cavallinin postitarroja. Käsittelin niitä ja sivujen reunoja hieman Vintage Photo Distress Inkillä.


Koska käytin kirjaseen vain yhtä monista Anun lähettämistä nauhoista, kasasin jäljelle jääneiden ympärille kortin. Taustaan on käytetty Fiskarsin Continuous Stamping Wheeliä ja sen oletuspaketissa mukana tulevaa kukkaleimaa sekä vähän Spiced Marmelade Distress Inkiä.


1 kommentti:

  1. Voi että tuo on ihana tuo steampunk-henkinen korttilo. :D

    VastaaPoista