10.6.2011

Askarteluhulinoiden ensimmäinen nimikkotunti: Askartelu Amalia

Askartelu Amalia
"Amalian ideapankki tarjoaa askartelijoille sekä uusia että vanhoja, tuoreita ja kierrätettyjä ideoita askarteluun ja mielenvirkistämiseen." Amalian tuotteita ja tarjouksia kannattaa seurata blogissa sekä facebook-ryhmässä. Ja tietysti tämän viikonlopun ajan Askarteluhulinat-ryhmässä.


Sain Amaliasta dt-paketissa pienen talon muotoisen albumipohjan ja kauniita sinivihreitä papereita. Niistä oli mukavaa alkaa rakennella minialbumia. Ajattelin, että tähän voisi laittaa vaikka kesäisiä mökkikuvia.


Käytin kanteen kaikkia papereita. Sinisimmästä leikkasin perhosen Marianne Designin stanssilla ja kukkasia Crealiesin retrokukkastanssilla. Raidallisesta tuli lehtiä Crealiesin stanssilla. Kävin lehtien ja taustapaperin reunat läpi Crushed Olive -Distress Inkillä.


Jätin sisäsivut melko simppeleiksi. Pienet saranarenkaat eivät salli kovin paljoa kolmiulotteisuutta ja toisaalta näin pienessä albumissa on vaikeaa jättää tilaa kuvalle jos innostuu koristelemaan sivut runsaalla kädellä. Leimasin ekokartongista leikattuihin kuva-alustoihin Fiskarsin Memories-leimalla: vaaleisiin Crushed Olive Distress Inkillä ja sinisiin Stormy Skylla.


Pienet perhoset on leikattu Fiskarsin minikokoisella perhosleikkurilla ja maalattu sitten helmiäishohtoisilla akryylimaaleilla.

Kiitos Miralle inspiroivista materiaaleista!

2 kommenttia:

  1. no WAU!!! huiman hieno albumi!!! =)

    VastaaPoista
  2. Tämäkin on niin symppis. Sinulla on kyllä ihan mielettömän ihania töitä täällä.

    VastaaPoista